Back to Top

Kees Haak
Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. 'Als ze me missen (dan ben ik vissen)', 'Is  je moeder niet thuis?' en natuurlijk de allergrootste hit 'Foxy foxtrot'  hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. 'Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort', aldus Kees.

Waar voorheen voor Kees de muziek nog naast zijn andere werkzaamheden bestond, komt daar in 2017 verandering in. 'Ik wil het genre van mijn vader nieuw leven in blazen'.

Met de uitgebrachte singles 'Dat moet je niet doen joh' en 'Zullen we met z’n allen nog wat nemen', heeft hij daar al prachtige eerste stappen in genomen.
Ook kan men een hele avond genieten van Kees tijdens zijn nieuwe theatershow 'Haak is de naam'. Een avond Kees Haak staat voor een avond gezelligheid, vrolijkheid, feest en een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader gecombineerd met de hippe sounds van nu.

Sinds december 2016 is Kees een langdurige samenwerking aangegaan met het platenlabel NLfactor.
Samen met de gerenommeerde producer Melchior Rietveldt, die al vele hits op zijn naam heeft staan, wordt er gewerkt aan het vervolg van de succesvolle carrière van Kees Haak.

Er staan al meerdere mooie optredens op het programma en daarnaast de theatershow 'Haak is de naam' welke nog op een mooiere wijze wordt vorm gegeven en er zijn ook onderhandelingen met tv-zenders voor een prachtige documentaire over de zanger.

Om in de gedachte van zijn vader te blijven:

'Haak gevraagd, feest geslaagd!'

 

 

 IDOLS FINALISTE MARÈSCHA BRENGT DEBUUT-SINGLE UIT

 

 Marèscha - Heart on Fire

 

Marèscha van der Stelt was finaliste van het programma Idols en heeft zich na haar deelname aan het programma volledig gestort op het geven van zanglessen. Zij heeft keihard gewerkt aan haar talent en is nu klaar voor het grote werk. 'Het programma Idols heeft me toen niet gebracht waar ik zo op hoopte, maar het was een mooie ervaring ', aldus Marèscha.

Maar op 29 April 2016 was het tijd geworden voor Marèscha om haar prachtige stemgeluid aan de wereld te laten horen. Met haar zelfgeschreven song ‘HEART ON FIRE’ hoopt Marèscha de hitlijsten te bestormen. In het najaar van 2016 is het debuut-album van Marèsha uitgekomen. 'Ik heb al een platencontract op zak en ben in onderhandeling met een label in Amerika om mijn songs te kunnen releasen. Mijn droom komt uit, ik kan niet wachten om mijn passie voor muziek met iedereen te delen', aldus een trotse Marèscha.

 

(Instore Mediamarkt Ede)


Haar single is te downloaden via Itunes.

  Like Marèscha op: 
  Marèscha - Facebook Like

 

Ramon Beense - Jij en Ik

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: 'Bloed, Zweet en Tranen' is Ramon Beense een veel geboekte zanger geworden.
Na het overlijden van zijn dochter pakt Ramon Beense zijn carrière weer op.
In juni tekende de zanger al een management/label contract met NL Factor maar heeft de afgelopen maanden de tijd genomen om zijn dochter Shaynee tijdens haar ziekbed te begeleiden.
Volgens de zanger is het nu tijd om de draad weer op te pakken………”Zo zou Shaynee het ook willen” aldus Ramon. De zanger komt dan ook op 23 september 2016 met zijn nieuwe single Jij & Ik.
Tijdens de BumaNL dag op 20 september 2016 is de single erg goed ontvangen. Ook het live optreden van Ramon dwong diep respect af bij de mede-artiesten.
Voor de promotie en management werkzaamheden is NLFactor een samenwerking met Jolanda Osendarp van Jo Artist & Relations aangegaan.
 
Voor informatie over Ramon Beense kunt u contact opnemen met Jolanda Osendarp 06 515 665 24 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De single is o.a. te verkrijgen via Itunes.
Bekijk de clip op Youtube!

Clip primeur Shownieuws

 

 Gemma van Eck – Let me be your friend

 
Na een periode van hard knokken is Gemma weer helemaal terug in de muziekbusiness waar haar passie ligt.
17 januari 2016 heeft Gemma een succesvolle theatershow gegeven ‘Back in business’ in de Aalsmeer studio’s.
Nu is het moment voor haar nieuwe single ‘Let me be your friend’.
 
Gemma van Eck-Let me be your friend
 
Momenteel is Gemma van Eck druk bezig met de voorbereiding van haar eigen theatershow, ook is er druk overleg om de shows in Duitsland te gaan geven.
“Ik ben zo blij dat ik weer heerlijk kan zingen en van de liefde voor muziek kan leven, mijn grote liefde en vriend”, aldus een trotse Gemma.
 
Bekijk hier de videoclip van Gemma van Eck - Let me be your friend (youtube).
Luister naar 'Let me be your friend' - single van Gemma van Eck op Apple Music.
 
Voor meer info m.b.t. promo en de single: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Sammy-Yo

 

 


Maart 2015 is de debuutsingle gereleased van de 20 jarige singer/songwriter Sammy-yo.
Het is een deep pop song met de titel 'Out Of line'. De remix die ook op de single zal staan is gemixed door Mike Gainfield die vele grote Ibiza lounge hits heeft gehad.

Bekijk de videoclip.

Binnenkort ook de release van haar album.

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 3